Fontys Hogeschool Engineering

Aan de Hogeschool Engineering studeren 2.500 studenten en zijn ongeveer 180 medewerkers verbonden. Ons onderwijs wordt zowel in het Nederlands als het Engels aangeboden (met uitzondering van Automotive) en ongeveer twintig procent van onze studenten komt uit het buitenland. Lerend, ondernemend, betrokken en betrouwbaar vormen de kernwaarden van onze hogeschool. Deze kernwaarden staan voor wat we belangrijk vinden en bepalen mede onze kwaliteit. Het zijn de waarden die ons binden en de kern van onze organisatiecultuur.

Fontys Hogeschool Engineering

Top technologische regio

Fontys Hogescholen maakt deel uit van een top technologische regio en wil optimaal inspelen op de ontwikkelingen in de regio door een belangrijke bijdrage te leveren aan de regionale kennisinfrastructuur. Ze richt zich daarom op de aanwezige kennisdomeinen in de regio Zuidoost-Nederland. Tot het kennisdomein van de hogeschool Engineering behoren de vakgebieden Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Automotive.

Fontys Hogeschool Engineering

Expertisecentra en lectoraten

Ons instituut heeft lectoraten op gebied van Mechatronica en Automotive en kent twee expertisecentra: het Centre of Expertise HTSM (High Tech Systems & Materials) en het Automotive Centre of Expertise (samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool Rotterdam). Ons onderzoek heeft drie speerpunten: Future mobility, Smart manufacturing en Design of High Tech Equipment. Ga hier naar de pagina Fontys Centre of Expertise HTSM.

Uitgelichte vacatures bij

Fontys Hogeschool Engineering

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Project Controller

Eindhoven |

32 - 40 uur

Mechatronics and smart systems expert

Eindhoven |

32 - 40 uur

Ambtelijk ondersteuner IMR en Opleidingscommissie

Eindhoven |

0 - 24 uur

Administratief medewerker Financiën & HR

Eindhoven |

24 - 32 uur