Fontys Lerarenopleiding Tilburg

Locaties

Fontys Lerarenopleiding Tilburg is met ruim 4.000 studenten één van de grootste lerarenopleidingen (VO/MBO) in Nederland en leidt leraren op in 18 verschillende vakken. Daarbinnen is er de keuze voor een voltijd- en deeltijdopleiding op bachelor- en masterniveau (34 opleidingen). Met innovatieve projecten, praktijkgericht onderzoek, dienstverlening aan scholen en cultuuroverdracht/Bildung profileert de lerarenopleiding zich als voorloper binnen de sector.

Uitgelichte vacatures bij

Fontys Lerarenopleiding Tilburg

Alvast een paar van onze mooiste vacatures. Zit jouw droombaan er (nog) niet tussen?

Lerarenopleider Algemene Professionele Vorming

Tilburg |

32 - 36 uur

Lerarenopleider Aardrijkskunde

Tilburg |

32 uur

Lerarenopleider Geschiedenis

Tilburg |

28 - 32 uur

Mensen van Fontys

Martin maakt impact

“In ons werkveld ontstaan allerlei nieuwe onderwijsconcepten, vervolgens ontstaat er schuring bij de docenten die deze nieuwe vormen moeten gaan verzorgen. Dat vraagt om een wijziging van hoe we hen moeten opleiden.”

Margriet maakt impact

“Door de intensieve samenwerking met schoolopleiders en werkplekbegeleiders wordt het leren op de werkplek betekenisvol én persoonlijk.”

Manon maakt impact

“Ik probeer ze steeds uit te dagen om niet een kopie te worden van iemand anders. Ze mogen uitproberen, en vallen en opstaan. Want als je steeds de veilige weg kiest, dan weet je niet wat er binnen je mogelijkheden zit.”

Farouk maakt impact

“Ik zie mezelf als een uithangbord van het beroep leraar. Er is een lerarentekort en daar snap ik niks van, want het is de mooiste baan op aarde.”