Fontys Lerarenopleiding Tilburg

Locaties

Tilburg - Campus Stappegoor

Passie voor onderwijs en een betekenisvolle stap zetten in jouw carrière? Kom werken bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg!

Ben jij gepassioneerd door onderwijs en wil je jouw kennis en enthousiasme overbrengen? Kom dan werken bij de lerarenopleiding in Tilburg! Samen werken we aan het onderwijs van de toekomst. Bij ons wordt je opgeleid tot een karaktervolle leraar! Inspireer met jouw kennis en persoonlijkheid de nieuwe generatie. Groei zelf, door anderen te laten groeien.

Bent-023

Onze USP’s

  • Verbindend
    Een omgeving waar ieders passie en talent wordt ingezet, en waar we samen werken aan verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk.
  • Groei en bloei
    We dagen je uit jezelf te ontwikkelen in wat aansluit bij jou als wendbare professional, persoonlijke situatie en jouw talenten.
  • Impact
    We leiden je niet alleen op om kennis over te dragen maar ook om impact te maken op het leren, stimulerend tot nieuwsgierigheid en kritisch denken.
Masters in het hbo in opmars

Gun jezelf een carrière bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg

Wanneer je bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg in dienst komt, word je natuurlijk warm onthaald. We hebben een onboardingsprogramma en je krijgt een collega-buddy die je op weg helpt in je werk en de Fontys organisatie.

Binnen FLOT kennen we meerdere opleidingen op Bachelor- en Master niveau. Een baan bij ons is een baan van waarde, voor de nieuwe generatie professionals en voor de maatschappij. Jij, je collega’s, onze kennispartners en de studenten; samen staan we aan de bron van morgen.

Weet je wat ook mooi is? Je arbeidsvoorwaarden. Je salaris, vakantie en pensioen zijn goed geregeld en ruimhartig. Daarbij heeft Fontys zorg voor haar werknemers; gezondheid en welzijn staan hoog in het vaandel.
Spreekt dit alles je aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek en maken we een start met jouw carrière bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg.

Mensen van Fontys

Martin maakt impact

“In ons werkveld ontstaan allerlei nieuwe onderwijsconcepten, vervolgens ontstaat er schuring bij de docenten die deze nieuwe vormen moeten gaan verzorgen. Dat vraagt om een wijziging van hoe we hen moeten opleiden.”

Margriet maakt impact

“Door de intensieve samenwerking met schoolopleiders en werkplekbegeleiders wordt het leren op de werkplek betekenisvol én persoonlijk.”

Manon maakt impact

“Ik probeer ze steeds uit te dagen om niet een kopie te worden van iemand anders. Ze mogen uitproberen, en vallen en opstaan. Want als je steeds de veilige weg kiest, dan weet je niet wat er binnen je mogelijkheden zit.”

Farouk maakt impact

“Ik zie mezelf als een uithangbord van het beroep leraar. Er is een lerarentekort en daar snap ik niks van, want het is de mooiste baan op aarde.”

Komt jouw beschikbaarheid niet overeen met die van de opleidingsmanager van je voorkeur. Plan dan evengoed een gesprek in! Elk van de aangegeven personen kan het gesprek met je aangaan.

Leuk, je bent nieuwsgierig naar NEW GEN ICT. Daar houden wij van! Want nieuwsgierigheid is nu precies de eigenschap die onze studenten en collega’s drijft. We gaan graag telefonisch met je in gesprek over NEW GEN ICT en jouw (mogelijke) rol hierin.

Wil jij ook impact maken?

Plan dan nu een online kennismakingsgesprek en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Fontys Engineering.